19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

SGK'dan işadamlarına teşekkür plaketi

Şırnak'ta Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen toplantıda SGK primlerini düzenli yatıran işadamlarına teşekkür plaketi verildi.

SGK Haftası etkililikleri çerçevesinde Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda kamu kurum amirleri ve SGK çalışanlarına yönelik toplantı düzenledi. Toplantıya Vali Yardımcısı Ramazan Kurtyemez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, İl Mili Eğitim Müdürü Ömer Birlik, TSO Başkanı Osman Geliş, ESOB Başkanı Süleyman Seven, kurum amirleri, işadamları ve SGK çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda SGK primlerini düzenli yatıran iş adamlarına plaket takdim edildi.

Toplantıda SGK kurumunun temel amacı, sinevizyon gösterimi ile konuklara anlatıldı. SGK'ya düzenli en çok prim ödeyen 10 işveren şirket yöneticilerine teşekkür plaketi takdim edildi. ŞTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, toplantıda şöyle konuştu;

"Şırnak Sosyal Güvenlik Kurumu'nun diğer kurumlar gibi personel ve çeşitli sıkıntılar içinde en güzel hizmeti verdiğine inanıyorum. Sosyal Güvenlik Kurumu yeni bir yapılanma içine girmiştir. Bu kurum tüm bileşenlerine aynı ölçüde hizmet verebilmesi için belirli bir süreye ihtiyaç vardır. Sosyal Güvenlik Kurumu'nu yediden yetmişe tüm paydaşlara tanıtmak, reformları anlatmak, daha önceki sosyal güvenlik kurumlarının olumsuz imajını ortadan kaldırmak, bu kurumun görevidir. Biz STK'lar olarak üyelerimizde kurumun daha fazla çalışabilmesi için primlerini zamanında ödemeleri ve bu görevi zamanında yapan kişilerinde bu gün ödüllendirildiğini görmek bizleri sevindirmiştir"
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 19:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?