28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Silopi yeşillenecek

Şırnak'ın Silopi ilçesinde faaliyet gösteren Çevre Yeşillendirme ve Koruma Derneği tarafından vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Silopi Çevre Yeşillendirme ve Koruma Derneği tarafından Ofis Mahallesi'nde ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı. Çevre Yeşillendirme ve Koruma Derneği Başkanı Ramazan Yağır, dağıtımın ilçe merkezinde ücretsiz yapıldığını vurguladı.

Vatandaşların fidanları istedikleri yere dikebildiğini belirten Yağır, okullarda da fidan dikeceklerini belirtti. Başkan Yağır, "Biz, Kardeşlik Çevre Yeşillendirme ve Koruma Derneği olarak yeşil bir Silopi için attığımız adımlarla örnek bir dernek olabilme yolunda başarıyı yakalayacağımızdan eminiz. Yeşil bir Silopi için her evin avlusuna bir fidan dikme yolunda uğraşlarımız devam etmektedir. Ne kadar kısıtlı imkanlarımız olsa da bunu başaracağımızdan en ufak bir kuşkumuz yoktur. Biz istiyoruz ki sayın büyüklerimiz de bu uğraşımıza destek olsunlar. Evet imkanlarımız çok kısıtlı ama yine de Ofis Mahallesi ve Dicle Mahallesi'nde bulunan evlerin avlularına birer fidan diktik. Çalışmalarımızın daha kapsamlı olabilmesi ve daha güzel bir Silopi için herkesin çabasına ve gayretine
ihtiyacımız vardır. Bundan 1.5 yıl önce kurulan derneğimiz hiçbir yerden ve herhangi bir kişiden destek almamıştır. Amacımız sadece daha güzel, daha yeşil bir Silopi için çalışmak. Çok şey istemiyoruz. Bizim gibi düşünen herkesin bize destek olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 10:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?