19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Silopi'de 'Ömer törpüsü'

Santçı Ömer Pekin'in tek kişilik şovu 'Ömer törpüsü' 29 Mart'ta Şırnak'ın Silopi ilçesinde sahnelenecek.

Silopi Sevgi-Der ve Fem Dersanesi'nin daveti üzerine Ömer Pekin'in tek kişilik şovu 'Ömer törpüsü' 29 Mart'ta Silopi Koç ilköğretim Okulu konferans salonunda sahnelenecek. Ankara Sanat Evi Tiyatrosu'nun (ANSE) stand-up gösterisi 2 seans şeklinde olacak. 29 Mart'ta Koç İlköğretim Okulu'nda sahnelenecek olan 'Ömer törpüsü' ilk olarak saat 17.00'de öğrenciler için akşam seansında ise 20.30'da öğretmenler için sahne alacak.

Ömer Pekin 16 yıldır Dünya Radyo`da 'Perişan FM' isimli efsane programı yazıyor, yönetiyor ve gerçekleştiriyor. Pekin, şimdi tek kişilik gösterisi ile sevenleriyle sahnede buluşuyor. Radyoda olduğu kadar sahnede de başarılı çalışmalara imza atan Pekin, 'Bir Cinayetin Anatomisi' ve 'Ortaya Karışık' adlı iki tiyatro oyunu yazdı. Pekin`in oyunları yıllardır sahneleniyor.

Pekin'in Perişan FM parodileri "Laf Salatası" isimli bir kitap ve CD'de yayınlandı. 16 yıl boyunca kendisini sürekli takip eden hayranlarına her yoldan ulaşmaya çalışan Pekin, radyo, kitap ve CD çalışmalarından sonra sahnede de sevenleriyle buluşuyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?