28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Silopililere doktor müjdesi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde doktor sıkıntısı yaşanan Devlet Hastanesi'ne 4 uzman doktor atandı. 4 uzman doktorun göreve başlaması ile birlikte hastanede uzman doktor sayısı 15'e çıktı.

Günde yaklaşık bin hastanın muayene edildiği Silopi Devlet Hastanesi'nde doktor sevinci yaşanıyor. İlçenin en büyük sorunlarından biri olan doktor yetersizliğinin aşılması yönünde umut veren gelişmeler gözleniyor. Devlet Hastanesi'ne yeni atanan göğüs hastalıkları, anestezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon ve kulak burun boğaz uzmanları hasta kabul etmeye başladı. 4 uzman doktorun göreve başlaması ile birlikte Devlet Hastanesi'nde uzman doktor sayısı 15'e çıktı. Hastane yetkilileri, yeni atanan uzman
doktorlar ile birlikte hasta sayısının artacağını ve ilçe merkezi dışına yapılan hasta sevklerinin yarıya kadar düşeceğini ifade etti. İlçe halkına en iyi şekilde hizmet ettiklerini ifade eden hastane yetkilileri, yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi binası ile daha iyi ve geniş bir ortamda halka hizmet edeceklerini bildirdiler. Devlet Hastanesi'ne yeni atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çiftçi, Silopi'de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 11:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslan IP: 85.105.62.xxx Tarih : 14.01.2009 22:14:22

bir aya kalmaz hepsi gider