28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Silopispor destek bekliyor

Şırnak'ta amatör ligde şampiyon olarak 3. Lig'e terfi maçlarına gitmeye hak kazanan Silopispor'da Kulüp Başkanı Mesut Bordoğan, Silopili işadamlarından ve yetkililerden destek istedi.

Silopispor Kulübü Başkanı Mesut Bordoğan, Silopili işadamları ile şehrin mülki amiri, belediye başkanı ve milletvekilleri olmak üzere kimsenin kendilerine destek olmadığını söyledi. Şırnak'ın spor faaliyetlerinde kaderine terk edildiğini söyleyen Başkan Bordoğan, "Türkiye'nin 80 ilinde amatör ligler var. Bu liglerde mücadele eden takımlara valilikler, kaymakamlıklar ve gençlik spor il müdürlüklerinden gerek malzeme gerekse de maddi olsun yardım yapılıyor. Şırnak'ta ise takımların sadece isimleri buluyor.

2 sezondur kendi çabalarımızla lig kurmaya çalışıyoruz. Hatta bazı takımların lige katılım ücretlerini dahi kendi cebimizden karşılıyoruz. Yaptığımız faaliyetlerle çok sayıda genci kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtardık. Fakat bunları yaparken yeterli desteği almadık. Bazı maçlarda sağlık ekipleri bile gönderilmiyor. Burnu kanayan ve sakatlanan oyuncuya zor şartlar altında müdahale edildiğini görüyoruz" dedi. Bu çarpık yapılaşmalarla sonuna kadar mücadele edeceklerini, gerekirse terfi maçlarına yaya gideceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Bordoğan, kendi imkanları ölçüsünde mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 15:18:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?