28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Silopi'ye sanayi sitesi kuracak

Şırnak'ın Silopi ilçesinde AK Parti'li Belediye Başkan Adayı M. Nuri Haşimoğlu, yapacakları hizmet ataklarıyla ilçe merkezinin çehresini değiştireceklerini belirterek, ilçede sanayi sitesi kuracaklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Silopi Belediye Başkan Adayı M. Nuri Haşimoğlu, seçilmesi halinde birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi. 21 proje ile Silopi'nin çehresini değiştireceklerini ifade eden Haşimoğlu, belediyecilik anlayışını değiştireceklerini vurguladı. Haşimoğlu, Silopi Sanayi Sitesi için çalışma başlatacaklarını ifade ederek, "Silopi'ye hizmet için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu amaçla 21 adet projemiz var. Bunları hayata geçirdiğimizde Silopi'nin çehresi değişecek" şeklinde konuştu.

Silopi'ye sanayi sitesi kurarak şehre güzel bir görünüm kazandıracaklarını belirten Başkan Adayı Haşimoğlu, "Silopi'nin işlek caddesi 4 yol kavşağından belediyenin bulunduğu yere kadar düzensiz bir sistem var. Market, bina, tamirhane vs birbirine karışmış durumda. Bu da gösteriyor ki Silopi'ye sanayi sitesi şart. İlçenin trafiği ve kente güzel bir görünüm kazandırmak için böyle bir proje yapmayı düşünüyoruz. Bu proje ile ilçedeki gürültü kirliliği ve araç trafiği de bir nebze rahatlayacaktır" diye
konuştu.

Gençler için de çeşitli projeler hazırladıklarını aktaran Nuri Haşimoğlu, "Gençlerimiz için değişik projelerimiz var. Spor kompleksi kuracağız. Her türlü sosyal aktivite ile gençlerimize sosyal faaliyet ortamı sunacağız. Gençlerimizin bu tür sıkıntılarını dikkate alarak böyle bir proje düşündük. İnşallah seçimi kazandıktan sonra bu 21 projeyi hayata geçirerek Silopi'ye yeni bir görünüm kazandıracağız. Öte yandan partimiz gençlere çok önem veriyor. Bunun en iyi örneği de partimize yoğun genç katılımın sağlanmasıdır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 10:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?