19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Şırnak Lisesi halterde Türkiye 3.sü oldu

18-20 Aralık tarihleri arasında Kütahya'da yapılan Türkiye Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Halter Şampiyonası'nda Şırnak Lisesi öğrencisi Hüseyin Ölgen, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. 

Türkiye Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Halter Şampiyonası Kütahya Üniversitesi'nde yapıldı. 18-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Şırnak'ı Şırnak Lisesi öğrencisi Hüseyin Ölgen temsil etti. 56 kiloda yarışan Hüseyin Ölgen, koparmada 83, silkmede 95, toplamda 178 kilo kaldırarak 3. ve 4. dereceye girdi ve bronz madalya almaya hak kazandı. 

3. ve 4. dereceye giren Hüseyin Ölgen, beden eğitimi öğretmenleri Beytüllah Birlik ve Volkan Sümer ile birlikte Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik'i makamında ziyaret ederek, sevinçlerini paylaştı. Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik, Türkiye halter 3.'sü olan Hüseyin Ölgen'i ve antrenörlerini tebrik ederek, "Şırnak'ı temsil eden öğrencimiz Hüseyin Ölgen Türkiye'de üçüncü olmuştur. İlimiz son yıllarda spor dalında büyük başarılara imza atıyor. Bu başarıların devamı gelsin diyorum. Hüseyin öğrencimize ve hocalarına başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 17:01:59
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 18:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?