19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Şırnak şampiyona heyecanı yaşadı

ŞIRNAK'TA İLLER ARASI TEKVANDO ŞAMPİYONASI DÜZENLENDİ

Şırnak'ta ilk defa iller arası bir şampiyona düzenlendi.

Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda 13-14 Mart tarihleri arasında düzenlenen İller Arası Tekvando Şampiyonası'nda Şırnak, Diyarbakır, Batman, Tunceli ve Elazığ'dan 95 erkek ve 57 bayan olmak üzere toplam 152 sporcu mücadele etti. Minikler ve yıldızlar kategorisinde düzenlenen şampiyonın final müsabakalarını Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan Vekili ve Genel Koordinatör Ramazan Elçi, Şırnak Vali yardımcısı Mahmut Kaşıkçı, Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aydın Çetin, Tekvando Federasyonu yönetim kurulu üyesi Bayram Turtay, olimpiyat üçüncüsü ve Dünya Avrupa Şampiyonu Hamide Bıçkın, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Tekvandocu İbrahim Mercimek, Doğu ve Güneydoğu Tekvando Bölge Sorumlusu ve Türkiye Milli Takım Antrenörü Murat Özkan ile çok sayıda vatandaş izledi.

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını Vali yardımcısı Kaşıkçı, Belediye Başkanı Uysal, Federasyon Başkan Vekili Elçi, Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Çetin ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (ŞTSO) Başkanı Osman Geliş verdi.

Gençlik ve Spor Müdürü Çetin, "Şırnak'ta ilk kez böyle bir etkinlik yaptık. Bizi bu konuda destekleyen Federasyon Başkanı Vekilimize, Valimize, TSO Başkanına ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu tür büyük organizeleri almayı düşünüyoruz. Şırnak'a da bu yakışır" dedi.

Tekvando Federasyonu Başkan Vekili ve Genel Koordinatör Ramazan Elçi ise Şırnaklıların çok misafirperver olduklarını ve bundan sonra da Şırnak'ta bu tür organizasyonlar yapmak istediklerini söyledi.

ŞIRNAK'TA İLLER ARASI TEKVANDO ŞAMPİYONASI DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 10:45:05
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 09:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?