27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞIRNAK

Şırnak Valisi Güneş göreve başladı


Şırnak'ın sorunlarını yerinde görmek ve bilgi edinmek için göreve başlar başlamaz Şırnak'ın bütün ilçelerini gezip incelemelerde bulunduğunu söyleyen Osman Güneş, Cizre'yi gezerken Kaymakam olarak görev yaptığı günleri hatırladığını ve çok duygulandığını belirtti.
Şırnak Valisi Osman Güneş, Türkiye'nin eğitim, sağlık, yol, su ve altyapı gibi sorunlarının hepsinden nasibini alan Şırnak'ta bu sorunların kangren haline gelmesinin tek sebebinin, yeteri kadar nitelikli eleman yetiştirilmemesi olduğunu belirtti. Güneş, "Bunun için nitelikli eleman yetiştirmeye çaba sarf edeceğiz. Şırnak ilinde yapılan yatırımlar diğer birçok ile oranla daha fazla yapılmıştır, ama yapılan yatırımlar yerinde ve zamanında kullanılmadığı için heba edilmiştir. İlimize yeni yatırımlar en kısa zamanda aktarılacaktır. İlk olarak da yıllardır çözülemeyen içme su sorununu çözeceğiz" dedi.
Bu arada, Vali Güneş'in Hükümet Konağı'na yürüyerek gitmesi, esnaf ziyaretinde bulunması ve yolda karşılaştığı vatandaşla konuşup hal hatır sorması takdirle karşılandı.
İHA -M. NEZİR GÜNEŞ
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2004 Pazartesi 11:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?