28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Şırnak'ın ilk yemek fabrikası

ŞIRNAK'TA YEMEK FABRİKASI HİZMETE BAŞLADI

Şırnak'ta bir ilk daha yaşandı ve yemek fabrikası hizmet vermeye başladı. Yörem yemek fabrikası görkemli bir açılış ile vatandaşların hizmetine girdi.

Fabrikanın açılışına Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş, ŞESOP Başkanı Süleyman Seven, iş adamları Veysi Geliş ve Memet Yarka ile vatandaşlar katıldı. Hijenik bir ortamda yemek üretimi yapacak olan fabrika, iş yerleri, düğün, nişan, taziye, sünnet gibi birçok etkinlikte vatandaşlara hizmet verecek. Yörem yemek fabrikasının açılışını yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş "Şırnak için büyük bir eksiklik böylece giderilmiş oldu. Şırnak ilimizin taziyelerinde, düğünlerinde bu konuda ciddi bir sıkıntı

yaşıyorduk. Ev sahiplerine de eşe dosta da yük oluyordu. Böyle bir işletmenin ilimizde açılması ile vatandaşların kafasındaki tereddütler son bulacak. Vatandaşlarımız bir telefonla artık bu ihtiyaçlarını halledebilecekler. Bu hizmetlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ediyoruz. Şimdiden Allah bol kazançlar nasip eylesin, Allah yardımcıları olsun. Elimizden gelen yardımları kendilerinden esirgemeyeceğiz" dedi.

İşletme sahibi Hasan Erkan ise, "Bu Şırnak için bir eksiklikti. Burayı açmamızdaki amacımız, Şırnaklı vatandaşlarımızın düğünlerinde, sünnetlerinde, taziye günlerinde hizmet vermektir. Hijyenik ortamlarda üreteceğimiz yemeklerle iş yerleri ve düğün, taziye gibi günlerde Şırnak halkına hizmet vermek istiyoruz" dedi.

ŞIRNAK'TA YEMEK FABRİKASI HİZMETE BAŞLADI
ŞIRNAK'TA YEMEK FABRİKASI HİZMETE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 11:51:03
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 16:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?