19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Şırnaklı çocuklar Zidane'la tanışacak

Türkiye'nin dört bir yanından 32 okul takımı Danone Uluslar Kupası için İstanbul'a geliyor.

Danone Uluslar Kupası kapsamında gerçekleştirilen MEB-Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği'nde finallere kalan 32 takım İstanbul'a geliyor. 18–21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonda ‘geleceğin yıldızları' finale çıkmak için ter dökecek.

Şırnak'tan Aksaray'a, Çankırı'dan Tekirdağ'a, Kayseri'den Trabzon'a, Van'dan Bursa'ya kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinden İstanbul'a gelecek 400'e yakın ilköğretim öğrencisini bugünlerde büyük final kadar heyecanlandıran bir şey daha var: Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü futbolcularından, Danone Uluslar Kupası hamisi Zinedine Zidane ile tanışmak.

21 Mayıs'ta Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda oynanacak final müsabakasıyla birçoğu İstanbul'u ilk kez görecek minik yıldızlar, sahaya heyecan ve futbol tutkusuyla adım atacak, hayallerinin peşinde top koşturacak.

‘Minik yıldızlar' fair play ruhunu yansıtacakları sahada zaferin sevincini ya da mağlubiyetin üzüntüsünü yine akranlarıyla paylaşırken, ‘hayallerine inanmış' bir idol olan Zidane ile tanışmanın mutluluğunu yaşayacak. Final günü, öğrenciler tarafından sergilenecek çeşitli dans gösterileriyle renklenecek.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 15:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?