19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Şırnak'ta facia

Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 13 kişide yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, İdil istikametinden Cizre'ye gelmekte olan plakası ve araç sürücüsü henüz belirlenemeyen hazır beton yüklü tır, seyir halinde bulunan 6 aracı biçti. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 13 kişide yaralandı. 

Kazadan sonra elektrik direkleri kırılırken, işyerlerinin çoğu hasar gördü. İşyerlerinde bekleyen çok sayıda insan yaralanarak çevredeki vatandaşlar tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Savaş alanının andıran yolda vatandaşlar yetkililerin bu konuda duyarsız olduğunu belirterek, olay yerine gelen güvenlik güçlerine tepki gösterip yolu trafiğe kapattılar. Yaralıların yakınları hastaneye koşarken, yakınlarının ölüm haberini alan bazı vatandaşlar hastanede sinir krizleri geçirdiler.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 18:31:59
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 18:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BEDRİ BOTAN IP: 88.229.105.xxx Tarih : 27.01.2009 12:11:07

BÜTÜN CİZRE HALKIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN.ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET,YARALILARA ACİL ŞİFA VE YAKINLARINADA SABIR DİLERİM.BU HESABIN KAYMAKAM VE VALİNİN VERMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. ÇÜNKÜ BU İLK DEĞİL 3.,4. DEFADIR AYNI YERDE TRAFİK KAZASI OLUYOR. MİLLETİN BÜTÜN ISRARLARINA RAĞMEN VALİ DUYARLI DAVRANMAMIŞTIR.İNANIYORUMKİ BU YOL SORUNU BATIDAKİ HERHANGİ BİR ŞEHİRDE OLSAYDI ÇOKTAN HALLEDİLMİŞ OLACAKTI.