19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Şoförlerin iftarı sahuru Valilik'ten

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Tır parkında şoförler için iftar ve sahur yemeği verilecek. Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, "Ramazan ayı boyunca tır parkında Türkiye'den Irak'a gidecek ya da Irak'tan Türkiye'ye dönecek olan şoför arkadaşlarla birlikte orada bulunan herkese iftar ve sahur yemeği vereceğiz" dedi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Habur Sınır Kapsı'ndan Irak'a giriş ya da Irak'tan çıkış yapan şoförlere iftar ve sahur yemeği verilecek. Silopi Tır parkında Ramazan ayı süresince her gün 400 kişiye iftar ve 200 kişiye de sahur verilmesi planlanıyor. Ramazan ayı süresince yaklaşık 12 bin kişiye iftar vereceklerini belirten Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, "İlk etapta iftarımız 400 kişilik, sahurumuz 200 kişilik olacak. Talep doğrultusunda sayıyı düşürüp azaltacağız.

Bunu Şırnak Valiliği olarak biz organize ediyoruz. Valimiz de burada eksiksiz ve vatandaşlarımıza yakışır bir iftar ve yakışır bir sahur programı yapmamızı istiyor. Kendisi de zaman zaman gelecek iftarımıza, sahurumuza katılacak. Zaten bir yıldır şoförlerimize çorba veriyorduk. Ramazanda bunu kaldırıyoruz şoförlerimize iftar ve sahur vereceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 17:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?