19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Sokaklara kilit taşı döşeniyor

ŞIRNAK'TA KİLİT TAŞI DÖŞEMELERİNE BAŞLANDI

Şırnak Belediyesi bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte kilit taşı döşeme çalışması başlattı.

Şırnak Belediyesi Fen İşleri biriminin yürüttüğü kilit taşı döşemesi Yeni Mahalle Üzümlü Sokak'ta başladı. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ramazan Uysal, konuya ilişkin olarak, "Öncelikli hedefimiz şehir içi ulaşımını sağlayan noktalarda yol tamir ve onarım düzenlemelerini iyileştirmektir. Şehrimizi daha iyi ve güzel bir noktaya getirmek için Fen İşleri ekibimiz hummalı bir çalışma gerçekleştirmektedir. Her hizmet, her çalışma bizim açımızdan önem taşımaktadır. Bu bilinçle halkımıza tüm

birimlerimizde hizmetleri yerine getirmeyi bir sorumluluk olarak değerlendiriyoruz. Şırnak Belediyesi olarak kentimiz için en iyi hizmeti vermek noktasında gerekli çabayı sarf etmekten ödün vermeyeceğiz. Bu konuda daha önceden belirttiğimiz gibi desteklediğimiz Genel Hizmet Anlayışı ile şehrimize farklı bir çehre kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yol çalışmalarına ağırlık verilmesi vatandaş tarafından da büyük takdir topladı. Kentin birçok değişik noktalarında parke taşı döşeme çalışmasının aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtildi.

ŞIRNAK'TA KİLİT TAŞI DÖŞEMELERİNE BAŞLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2011 Pazartesi 11:31:05
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 00:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?