19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Sokaklarda büyük coşku

Terör ve toplumsal olaylarla ilgili sık sık gündeme gelen Şırnak'ın Cizre ilçesinde Beşiktaş'ın şampiyonluk sevinci yaşandı.

Cizre'de Beşiktaş'ın ligin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Siyah-beyazlı taraftarlar sokaklara döküldü. Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması Cizre'de Beşiktaşlı taraftarlar arasında büyük coşkuya neden oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sokaklara dökülen yüzlerce taraftar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Maçın bitimi ile birlikte sokaklara dökülen Beşiktaşlı taraftarlar Cizre'deki cadde ve sokakları panayır alanına çevirdi.

Ellerinde Beşiktaş bayrak ve flamaları ile birlikte özel araçlarıyla Cizre caddelerinde tur atan Beşiktaşlılar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Nusaybin Caddesi, Belediye Caddesi ve Yafes Caddesi üzerinden konvoy oluşturan taraftarlar Orhan Doğan Caddesi'nde de sevinç gösterilerinde bulundu. Takımlarının formalarını giyerek kutlamalara katılan yüzlerce taraftar, şampiyonluk sevincini marşlar eşliğinde oynayarak kutladı. Kutlamalar, gece geç saatlere kadar devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 16:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?