28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Sorunlar masaya yatırıldı

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya DTP'li Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Habur Mülki İdare Amirliği'nde belediye başkanları ile gerçekleştirilecek olan toplantıya katılmak üzere Silopi ilçesine gelen Vali Ali Yerlikaya, toplantı öncesi Silopi Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Emin Toğurlu ve personelinin kapıda karşıladığı Vali Yerlikaya ve beraberindekiler başkanın makam odasına geçtiler.

Ziyarete Vali Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Vali yardımcısı Abdullah Akbaş, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya katıldı. İçeride yaklaşık 20 dakika kalan Vali Yerlikaya, beraberindekiler ve Başkan Toğurlu ile birlikte Görümlü ve Çalışkan Belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Belde ziyaretlerinin ardından Habur Mülki İdare Amirliği'ne geçildi. Vali Yerlikaya Şırnak, il, ilçe ve belde belediye başkanları, vatandaşlara daha iyi hizmet götürmek için belediyelerin sorunlarını masaya yatırdı. Habur Mülki İdare Amirliği'nde gerçekleşen toplantıya Vali Ali Yerlikaya, Vali yardımcısı Akbaş, Karayolları Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, belediye başkanları ve bazı mülki amirler katıldı.

Vali Ali Yerlikaya, toplantıda yaptığı açıklamada, "Belediye başkanlarımızla her ay düzenli toplantılar yaparak sorunlarımızı masaya yatıracağız, böylelikle vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli hizmet etmiş olacağız. Geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarımızla biraya gelmiştik. Burada başkanlarımız en çok sorun yaşadıkları meselelerden birinin yollar olduğu belirtmişlerdi. Biz Karayolları Bölge Müdürümüzü davet ederek bu sorunu en kısa zamanda nasıl çözeriz bunu masa yatıracağız ve bu konuda da Karayolları Bölge Müdürümüz belediye başkanlarımıza gerekli açıklarda bulunacak" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 10:43:26
Güncelleme :19 Haziran 2009 Cuma 10:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?