19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Spor şenliği kayıtları başladı

SİLOPİ'DE GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ KAYITLARI BAŞLADI

Şırnak'ın Silopi Öğrenci Derneği (SÖDER) tarafından düzenlenen geleneksel spor şenliği futbol turnuvası için kayıtların başladığı belirtildi.

SÖDER 2. Geleneksel Spor Şenliği Futbol Turnuvası Komisyon Başkanı Orhan Buruk, derneklerinin geleneksel hale getirdiği spor şenliğinin bu yıl ikincisini düzenleyeceklerini belirtti. Spor kültürü için el ele sloganıyla futbol turnuvası başlattıklarını kaydeden Buruk, "Turnuvaya katılan sporcuları Silopili öğrenciler arasından seçiyoruz. Bunlarda üniversite, dershane, lise veya açıköğretim öğrencileri olma şartımız var. Esnaf ve bir kurumun ismini kullanarak maça katılabilirler. Turnuvadaki amacımız ise

yaz tatiline giren öğrencilerin sosyal aktivitelerine yardımcı olmak ve kaynaşmalarını sağlamaktır. Ayrıca turnuvada dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalyanın yanı sıra sürpriz hediyemiz olacak" dedi.

Orhan Buruk, turnuvaya katılmak isteyen takımlar için gerekli şartlar hakkında da bilgi verdi. Buruk, "Her takım sponsor olarak esnaf, kurum ve kuruluş ismiyle katılabilir. Sadece öğrenciler katılacağından öğrenci olduklarına dair belge getirmeleri ve 75 lira ücret yatırmaları gerekmektedir. Takımlar 10 kişiden oluşacaktır. Son kayıt tarihimiz 10 Temmuz 2011 saat 17.00'a kadardır. Kayıt yaptırmak isteyenlerin SÖDER merkezine başvurmaları gerekmektedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 13:31:04
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 00:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?