19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Terörle Mücadele'den hediye

Şırnak ve Cizre Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri, Cizre Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak oyuncak bebek ile polis arabası hediye etti.

Cizre Menderes İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen hediye dağıtımına Cizre Kaymakamı Gökhan Azcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, Şırnak Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Duman, Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi elamanları ile okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

Hediye dağıtım töreninde kısa bir açıklama yapan Şırnak Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Duman, "Bu hediyeleri dağıtmamızdaki amacımız öncelikli olarak öğrencilere karne hediyesi vermek ve bir nebze de olsa onları sevindirmektir. Ayrıca öğrencilerin polislere bakış açılarını değiştirmek, öğrenci ve polislerin kaynaşmasını sağlamak ve polislerin yaptığı görevi öğrencilere anlatmaktır" dedi.


Daha sonra polis ekipleri, Kaymakam Gökhan Azcan ile birlikte öğrencilere hediyelerini dağıtırken oyuncak alan öğrenciler, sınıfta oyuncaklarıyla oynayarak polislere teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 16:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?