19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Teşekkürler Şırnak

Şırnak Valiliği tarafından Güney Asya’da meydana gelen deprem ve tsunami felaketi sebebiyle zarar görenler için başlatılan yardım kampanyasında 81 bin 760 YTL para toplandığı bildirildi.

Şırnak Valiliği tarafından Güney Asya’da meydana gelen deprem ve tsunamide zarar görenler için başlatılan yardım kampanyası sonuçlandı. Şırnak’ta sürdürülen yardım kampanyası boyunca hayırsever vatandaşlar biraraya gelerek topladıkları 60 bin 300 YTL ve ayrıca Diyanet İşleri Bakanlığı’nca yürütülen kampanya sonucunda da toplanan 21 bin 560 YTL olmak üzere toplam 81 bin 760 YTL Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından açtırılan yardım hesabına gönderildi.
Vali Osman Güneş, kampanya süresinin kısa olmasına rağmen vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 15:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz şavluk IP: 81.215.160.xxx Tarih : 6.03.2005 19:19:41
evet tsunamide zarar görmüş insanlara yardım mesele yardıma muhtaç insanlara yardım değil mi bence yardıma ençok muhtaç insanların bir bölümü de şırnak ta bu tür kampanyalar şırnak halkı içinde başlatılabilir hayır ben zarar görmüş insanlara yardım edilmesin demiyorum ama hani hac a gitmek için bile ailenden biri aç olmayacak açsa bunun hiç bir anlamı kalmıyor işin kötü tarafı da batı tarafların da şırnaklıyım dediğiniz zaman bölücü ve yabani olarak biliniyorsunuz ama hiç kimse 17 ağustos ta şırnaktan e kadar yardım geldi demiyor ve buna benzer bir sürü örnek ama bir gerçek var ki o insanlardan daha çok seviyoruz vatanımızı ve insalığı bunuda böyle bilsinler...