19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Trabzonsporlulardan anlamlı yardım

Trabzonspor taraftarları, Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi'ndeki Orgeneral Fevzi Türkeri İlköğretim Okulu'nun pekçok ihtiyacının yanı sıra öğrencilerin ders araç ve gereç ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşıladı.

Trabzonspor Taraftarları'nın kurmuş olduğu ilk ve en büyük oluşum olan bordomavi.net, sporun oluşturduğu sosyal gücü toplumsal projelere aktarmaya devam etti. Bu sene, şimdiye kadar beşincisi gerçekleştirilen yardım organizasyonu ile Şırnak/Şenoba Orgeneral Fevzi Türkeri İlköğretim Okulu'nun pek çok ihtiyacının yanı sıra öğrencilerin ders araç ve gereç ihtiyaçları büyük ölçüde karşılandı.

Orgeneral Fevzi Türkeri İlköğretim Okulu'nun acil ihtiyaçları üzerine yapılan yardım çağrısının bordomavi.net üyelerine duyurulmasıyla başlayan organizasyonda, okulun ihtiyaçları için gerekli yardım çok kısa sürede bordomavi.net üyeleri arasında toplanarak yeni eğitim yılında öğrencilerin kullanımına sunuldu. Bordo-mavili taraftarların yaptığı yardım organizasyonu neticesinde; 8 adet beyaz yazı tahtası, 1 adet projeksiyon cihazı, 1 adet laptop, 1 adet 6kvalı güç kaynağı, kütüphane dolabı ve kütüphanenin zemin döşemesi, 1000 adet kitap, 560 tane öğrenci çantası, 600 tane Türk bayrağı, spor malzemeleri, 2 adet yazıcı ve fotokopi makinesi olmak üzere, öğrencilere Trabzonspor formaları düzenlenen törenle hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?