19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Üniversiteye 410 öğrenci alınacak

ÖSYM tarafından dün yayınlanan ÖSS tercih klavuzunda Şırnak Üniversitesi de yer aldı. Şırnak Üniversitesi bu yıl toplam 410 öğrenci alacak.

Tercih kılavuzunda, Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İşletme ve İktisat Bölümlerine 40'ar öğrenci, İlahiyat Fakültesi'ne ise 70 öğrencilik kontenjan ayrıldı.

Ayrıca Şırnak ve Cizre Meslek Yüksek Okullarına da 260 öğrenci alınacak. Tercih kılavuzuna göre, Şırnak Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü'ne 40, Elektrik Bölümü'ne 30, Makine Bölümü'ne 30, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü'ne de 40 öğrenci alınacak.

Cizre Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü'ne 40, Çocuk Gelişimi Bölümü'ne 40 ve Vergi Uygulamaları Bölümüne 40 öğrencilik kontenjan ayrıldı. Tercihlerini internet üzerinden gönderecek adaylar, T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifrelerini kullanarak işlem yapabilecekler. Başvuru merkezleri ve internet dışında posta, faks, elektronik posta gibi yollarla tercih bildiriminde bulunulması mümkün olamayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 16:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?