19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Uysal icraatlarını anlattı

ŞIRNAK BELEDİYESİ 2. HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Şırnak Belediyesi'nde düzenlenen 2. Halk Toplantısı'nda Belediye Başkanı Ramazan Uysal göreve geldiği günden beri yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Toplantıya Belediye Başkanı Ramazan Uysal, Belediye Başkan yardımcıları Maruf İke ve Abdulaziz Bilgi, meclis üyeleri, DTP Merkez İlçe Başkanı Menaf Sapmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şırnak Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen halk toplantısında belediyenin 8 aylık çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterimi izlendi. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ramazan Uysal, belediyenin 8 aylık çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Uysal, gelir-gider raporu ile birlikte yapılan çalışmaları ve planladıkları çalışmaları aktardı. 29 Mart seçimleriyle birlikte hizmet için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Uysal, Belediye Meclisi'nin her ay düzenli olarak toplandığını dile getirdi.

Uysal, "Meclis toplantılarımızda toplan 72 adet meclis kararı alınmış ve uygulanması için ilgili birimlere iletilmiştir. Belediyemizin bu süre zarfında geliri 5 milyon 900 bin 115 TL iken giderlerimiz ise 5 milyon 313 bin 753 TL olmuştur" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün bu sürede 25 bin metrekareden fazla parke taşı döşemesi gerçekleştirdiğini ifade eden Uysal, "Kentimizin önemli bir projesi olan otogar projemiz de ihale edilmiş, yer teslimi gerçekleşmiştir ve inşaat çalışmaları başlamıştır. 2 milyon 735 bin TL ye mal olacak olan projemiz 2010 yılında tamamlanarak hizmete girecektir. Yine kentimizde 3 adet çocuk parkı yapım çalışmalarımıza başladık. Biri tamamlanmış diğerlerini de kısa sürede tamlayarak hizmete sokacağız. Bu sürede engelli

vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye teminine de gittik. Kültürel alanda da kentimiz için gençlik konserlerimizi sürdürdük ve yeni sosyal ve kültürel etkinlikler geliştireceğiz. Kentimizin Sanat Sokağı da bitmek üzeredir" diye konuştu.

Belediye Başkanı Uysal'ın konuşmasının ardından katılımcılar söz alarak çalışmalara ilişkin görüş ve eleştirilerini sundu. Görüş ve eleştiriler için katılımcılara teşekkür eden Başkan Uysal, hizmet için daha fazla çalışacakları sözünü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 16:02:03
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 21:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?