27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞIRNAK

Vali de mahsur

Kış tüm şiddetiyle sürüyor. Mardin’e 20 kilometre kala Ahreşke geçidinde yoğun kar ve tipi nedeniyle, Diyarbakırdan Şırnak’a giden Şırnak Valisi Osman Güneş’in aracı da mahsur kaldı.

Kış tüm şiddetiyle sürüyor. Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da binlerce köy yolu kardan kapanmış durumda. Elverişsiz hava koşulları nedeniyle birçok kente uçak seferi yapılamıyor.

bir çok yerde de okullar dün tatil edildi. Nevşehir’de yerel yayın yayan Lale TV’nin kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta Kepez mevkinde TV vericilerinin bulunduğu merkeze giden 3 kişilik ekibi, 4 saat mahsur kaldı.

Ekip Köy Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kurtarıldı. Bitlis’te bazı mahallelere 5 gündür elektrik verilemiyor.

Mutki’de bu nedenle ekmek sıkıntısı yaşanmaya başladı. Mardin’e 20 kilometre kala Ahreşke geçidinde yoğun kar ve tipi nedeniyle, başta Diyarbakırdan Şırnak’a giden Şırnak Valisi Osman Güneş’in aracı olmak üzere onlarca araç dün 2 saat süreyle mahsur kaldı.

Dün öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle Van-Hakkári karayolunun 8. kilometresindeki Kurubaş geçidi ulaşıma kapandı. Şanlıurfa’ya da yılın ilk karı yağdı

şırnak
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 09:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?