28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Vali Özkan'dan iki müjde

ŞIRNAK VALİSİ ÖZKAN'DAN İKİ MÜJDE

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan Şırnak-Van Karayolu ve Havaalanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Özkan, "Şırnak-Van karayolu projesinin ihalesine başlamış olmanın sevincini hemşehrilerimiz ile paylaşmak istiyorum. Havaalanımızın da en kısa zamanda faaliyete geçmesi planlanıyor" dedi.

Şırnak-Van Karayolu ve Şırnak Havaalanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, "Şırnak-Van karayolu daha önce zaten programa alınmıştı. Bu yolun proje ihalesi yapılması yönünde gerekli kaynak alındı. Önümüzdeki hafta içerisinde projeyi ihaleye çıkarıp Şırnak-Van karayolunun yapılması yönünde çok önemli bir adım atmış olacağız. Şırnak-Van Karayolunun yapılması ilimiz açısından çok önemlidir. Tüm Şırnaklı vatandaşlarımızın, bizim için 20 fabrikadan çok daha önemli dediği

Şırnak-Van karayolu projesinin ihalesinin başlamış olmasının sevinci içerisindeyiz. İnşallah diğer alanlarda da hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Şırnak Havaalanı'nda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Vali Özkan, şöyle devam etti:

"Havaalanın çevresi ile ilgili kamulaştırmadan kaynaklanan muhtelif arazilere verilen farklı badeler sonucunda köylülerin bir itirazı vardı. Bu itirazlar sonucunda bu mülk sahibi insanlarla ilgili bir çalışma yapıldı. Kamulaştırma ile ilgili sorunlar ağırlıklı olarak giderildi. Müteahhit firma şuanda Havaalanı'ndaki çalışmaları hızlandırdı. Havaalanın alt yapısını 6-7 ay içerisinde bitirme yönünde bizim bir tavsiyemiz var. Daha sonra üst yapısının yapılmasıyla birlikte Havaalanımızın en kısa zamanda faaliyete geçmesi planlanıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 11:42:02
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 19:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?