28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Validen Kızılsu köyüne ziyaret

VALİ ÖZKAN'DAN KIZILSU KÖYÜNE ZİYARET

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Kızılsu köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

2010 yılı Aralık ayında Şırnak Valiliği'nde gerçekleştirilen merkeze bağlı köy muhtarları toplantısı çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarete Vali Özkan ile birlikte Şırnak Milli Eğitim, Sağlık, Tarım, İl Özel İdaresi ve Sosyal Hizmetler müdürleri katıldı. Daha önce yapılan toplantılarda tespit edilen ve bildirilen sorunlarla ilgili yerinde bilgi alan Vali Özkan, köy muhtarı tarafından bildirilen kanalizasyon, sondaj delme ve mezra yollarının yapım işlerinin tamamlandığını, diğer sorunların da 2011

programına alındığını açıkladı. Vatandaşlardan gelen sağlıkla ilgi bir soru üzerine Vali Özkan, aile hekimliği uygulamasının vatandaşlara birçok yarar ve kolaylık sağlayacağını ancak her geçiş aşamasında bazı eksikler olabileceğini, sağlık ocaklarının işleyişinde herhangi bir sıkıntının olmadığını, bu hizmetlere ek olarak aile hekimliğinin de çok kısa sürede katkı sağlayacağını belirtti.

Vali Özkan, bedensel engelli bir genci de ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Daha sonra köylülerle vedalaşan Vali Özkan, beraberindeki heyetle birlikte köyden ayrıldı.

VALİ ÖZKAN'DAN KIZILSU KÖYÜNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 21:31:02
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 18:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?