19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Yeşeren Derneği Vali Aparı'yı ziyeret etti

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği, Vali Selahattin Aparı'yı makamında ziyaret etti.


Dernek yöneticilerinin ve ÖSS'de başarılı olan öğrencilerin de katıldığı ziyarette konuşan Vali Selahattin Aparı, sivil toplum kuruluşlarının sosyal alanda birlikte çalışıp ortak projeler üreterek topluma faydalı olmaları gerektiğini belirterek, "Yapacağınız her türlü çalışmalarda size destek vereceğiz. ÖSS'de başarılı olan öğrencilere Başbakanlık tarafından Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla burs verilecek ve öğrencilerin kalabilmeleri için yurt konusunda yardımcı olacağız" dedi.


Dernek Başkanı Hatice Atan ise, Vali Selahattin Aparı'nın referans olduğunu söyleyerek, "Eğitimli Bir Geleceğe Doğru Bir Adım" adlı proje başarıyla bitti. Bu projede birçok öğrenci, üniversite sınavında başarılı oldu. Öğrencilerimiz burs konusunda sıkıntı çekiyor. ÖSS'yi kazanıp gidemeyen öğrenci sayımız bir hayli fazla olduğundan yetkili mercilerin gereken imkanları sağlaması gerekir. Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak halkımız için elimizden gelen her türlü faaliyeti gerçekleştirmeye çalışıyoruz.


Bunlardan bir tanesi de dernek binamızda faaliyete giren ve öğrencilere yönelik olan kurstur. Bu kursumuzdan yaklaşık iki yüz öğrenci faydalanmaktadır. Tüm bunları yüreğimizde biriken vatan, millet ve ülke sevgisiyle yaparak devletimize yardımcı olmaktayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 10:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?