19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

YSÖP bilgilendirme toplantısı yapıldı

İLKÖĞRETİM OKULUNDA YSÖP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fikret Ürgen, Tümgeneral Ömer Keçecigil İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı (YSÖP) bilgilendirme toplantısına katıldı.

Toplantıya Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fikret Ürgen, okul müdürü ve öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Toplantıda konuşan Ürgen, velilerden çocuklarını ihmal etmemelerini isteyerek, "Öğrencilerimizin eğitiminde öğretmenler kadar anne babanın da önemli sorumlulukları olduğunu bilmenizi istiyorum. Çocuklarınızın eğitiminde onlara destek olmanızı istiyorum" dedi.

Velilere YSÖP konusunda bilgi veren Ürgen, "10 ile 14 yaş aralığında olup eğitiminden geri kalmış öğrencilerimizi YSÖP kapsamında okula alıyoruz. Projemizin amacı çeşitli nedenlerden dolayı okula devam edemeyen çocukların akranları ile aynı seviyeye getirilmesidir. Bu konuda alan çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Tümgeneral Ömer Keçecigil İlköğretim Okulu Müdürü Murat Eren de, velilere okulda yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgi verdi. Eren, "Öncelikle toplantıya göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize teşekkür ederim. Ayrıca buraya gelen ve gelmeyen velilerimizi biz de evlerinde ziyaret edeceğiz" dedi.

Öğrencilerle en çok annelerinin ilgilendiğini belirten Eren, annelere yönelik seminerler düzenleyeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından Okul Aile Birliği Başkanlığı için seçim yapıldı. Velilerin oylamasıyla Okul Aile Birliği Başkanlığı'na Faysal Hanedan seçilirken, eski Okul Aile Birliği Başkanı ve Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 11:22:02
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 12:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?