19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Yürek yakan haber!

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün, PKK tarafından tuzaklanmış patlayıcı maddenin patlaması sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit olurken, bölgede çıkan çatışmada 1 PKK’lı etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan “Terörle Mücadele” başlıklı duyuruya göre, dün Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçleri tarafından yapılan arama ve tarama faaliyeti sırasında, bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine çıkan çatışma sonucu bir terörist, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet el telsizi, bir adet el dürbünü, muhtelif gıda maddesi ve yaşam malzemesi ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Öte yandan, yine Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde, terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış patlayıcı maddenin patlaması sonucu, bir güvenlik görevlisi şehit oldu. Bölgede, iki adet patlayıcı madde daha bulundu.

Bingöl’ün Yedisu ilçesi dağlık arazi kesiminde de güvenlik güçleri tarafından icra edilen arama ve tarama faaliyeti sırasında da, terör örgütü mensuplarınca 10 kg C-4 plastik patlayıcı kullanılarak hazırlanmış üç adet patlayıcı madde bulunarak imha edildi.

ANKA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 18:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?