19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

ZMO sandık başına gitti

ŞIRNAK ZİRAAT MÜHENDİSLERİ İL TEMSİLCİSİ MUNİS:

Ziraat Mühendisleri Odası Şırnak İl Temsilcisi seçildi. Şırnak'ta yapılan seçimde bir önceki dönemde İl Temsilci Yardımcısı olan Mehmet Mürşid Munis Şırnak İl Temsilcisi oldu.

Ziraat Mühendisleri Odası üyeleri, Şırnak İl Temsilcisini seçmek için sandık başına gitti. Tek adayla girilen seçimi Mürşid Munis kazandı. Seçimden önce ZMO üyeleri, İl temsilciliği adaylarını belirlemek üzere kendi aralarında bir toplantı yaptı. Toplantı sonunda üyeler adına konuşan Özden Sarıkaya, İl temsilciliğine aday olacak üye arkadaşlardan mesleki konularda beklentileri olduğunu belirterek öncellikle ülkemiz tarımına katkı sağlayacak proje, görüş ve önerilerde bulunması, üyeler arasında ayırımyapmadan hepsinin mesleki sorunlarıyla ilgilenmesi, üyelerin hak ve ödevlerini savunması, işsiz üyelerin istihdam edilmesine yönelik girişimlerde bulunması, üyeleri layıkıyla temsil etmesi, meslek onuruna layık çalışmalarda bulunması gerektiğini söyledi.

Şırnak İl Tarım Müdürlüğü'nde gerçekleşen Ziraat Mühendisleri Odası seçimine, Şırnak'ın tüm ilçelerinden gelen ziraat mühendisleri katıldı. Seçime Oda üyelerinin isteği üzerine tek aday olarak gösterilen Mehmet Mürşid Munis Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğine, Şahin Karahan İl Temsilci Yardımcılığına seçime katılan üyelerin tümünün oyunu alarak seçildi. İl delegesi için Ferdi Encü ve Veysi Uğun arasında yapılan seçimde Ferdi Encü de İl delegeliğine seçildi.

Şırnak İl Tarım Müdürlüğü'nde yapılan seçimde ZMO İl Temsilciliği'ne seçilen Mehmet Mürşid Munis üye arkadaşlarına teşekkür ederek bunu bir güven tazelemek olduğunu kabul ettiğini ve arkadaşların teveccühü ve güvenine layık olmaya çalışacağını söyledi. Munis, her konuda üye arkadaşları ile istişare ederek çalışacağını ve kendisine verilen görevi özverili olarak yerine getirmeye çalışacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 10:30:05
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 11:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?