19
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Yüzleri güldüren jest

Vali Osman Güneş tarafından bir haftalığına geziye gönderilen gençler Şırnak’a dönüş yaptı. Gençler, gezinin çok faydalı geçtiğini söylediler. Vali Osman Güneş tarafından ŞİRGEV'in katkılarıyla Ankara, Çanakkale ve Konya illerine geziye gönderilen 50 genç, Şırnak'a geri döndü. Bütün masrafların ŞİRGEV tarafından karşılandığı geziden çok memnun kaldıklarının altını çizen gençler, Vali Osman Güneş ve ŞİRGEV çalışanlarına teşekkür ederek, gerçekleştirilen gezinin kendileri için çok faydalı olduğunu ve özellikle daha önce il dışına çıkmayan gençlerin geziye iştirak ettikleri belirtildi.

Ankara ve Çanakkale illerinde çok zevkli anlar yaşadıklarını ifade eden gençler, özellikle Çanakkale şehitleri karşısında duygulandıklarını ve Şırnak'lı şehit Mehmetçiklerle gururlandıklarını ifade ederek, şehit mezarlarını gördükçe Çanakkale'nin gerçekten de hiçbir zaman geçilmeyeceğini bir kez daha anladıklarını söylediler.
Çanakkale ve Konya illerindeki gençlerle çok sıcak diyaloglar kurduklarını belirten Şırnaklı gençler, Çanakkale'de bir de gece düzenlediklerini ve gecede de Şırnak gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde sergilemeye çalıştıklarını söylediler.

Son zamanlarda Türkiye genelinde vuku bulan nahoş olayların Çanakkale ilinde gezilerine de yansıdığının altını çizen gençler, her şeye rağmen gezinin çok güzel geçtiğini ve bu nedenle de hem Vali Osman Güneş'e hem de bütün ŞİRGEV çalışanlarına minnettar olduklarını söylediler.

M.Selim Yalçın - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 12:30:57
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 16:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?