15
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYTÜŞŞEBAP - ŞIRNAK

Beytüşşebap'ta köprü çöktü: 8 yaralı

Beytüşşebap ilçesinde, gelini almak için yola koyulan köylülerin geçişi sırasında köprünün çökmesi sonucu 8 kişi yaraladı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Aşağıdere köyünden Şaban Dereli ve Havva Dereli'nin (Uğurlu) düğün töreninde facianın eşiğinden dönüldü. Günyüzü köyüne gelin almak için yola çıkan düğün konvoyu, yolun çamurlu olması sebebiyle yaklaşık 3 kilometrelik yolu yaya olarak katettiler. Gelini almak için demirden yapılan köyün köprüsünden geçen köylüler, 5 metre yüksekliğindeki köprünün çökmesi sonucu büyük bir tehlike atlattılar. Çökme sonucunda 2'si ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Nazan Dereli ve Pınar Dereli, Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, korkulu anlar yaşayan köylüler gelin evinde bir müddet dilendikten sonra gelini baba evinden alarak yola koyuldular. Köprünün çökmesi sebebiyle gelini kamyonete bindirerek dereden geçiren köylüler, araçlarına binerek Aşağıdere köyüne ulaştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 12:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
polatgökçe IP: 81.213.98.xxx Tarih : 16.12.2007 16:54:33

slm ya çok özüldüm bende oralıyım bende o köprüden çok geçtim birgün öyle olacağından emindim herkese geçmiş olsun antalyadan bütün çeman halkına slm