19
Mayıs
2024
Pazar
BEYTÜŞŞEBAP - ŞIRNAK

Korucu babanın silahıyla intihar

GENÇ KIZ BABASININ SİLAHIYLA İNTİHAR ETTİ

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde genç bir kız dün akşam geçici köy korucusu olan babasının silahıyla intihar etti.

Beytüşşebap Ali Çavuş Mahallesi'nde ailesiyle ikamet eden Ayten Ataman(16), geçici köy korucusu olan babasının uzun namlulu Kaleşnikof marka silahıyla evinde intihar etti. Silah sesiyle eve giden komşuları Ataman'ı Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ataman yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu Devlet Hastanesi'ne gelerek aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Kaymakam Karataşoğlu, "Allah rahmet eylesin genç kardeşimize. Allah geride kalanlara sağlık, sıhhat nasip etsin. Geçen hafta Cuma günü en son ziyaret ettiğim aile bu aileydi. Kızımızı da tanımış olmam ayrı bir üzüntü veriyor. Allah rahmet eylesin" dedi.

Ayten Ataman'ın cesedi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilgili soruşturma başlattı.

GENÇ KIZ BABASININ SİLAHIYLA İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 00:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysi KILIÇ IP: 85.99.28.xxx Tarih : 24.02.2010 10:05:19

ALLAH’ım Mekanını cennet Eylesin Dualarımızı Kabul Etsin, Acınızı Sizinle paylaşıyoruz ALLAH Güç versin.... öLenle öLünmez, Acılarımız Bitmez Hayatın gerçekliği Bu işte Dualarımız Birleşsin Bu Kötü Günde Acılarımızı Ufakta Olsa tesseli Edelim Birlikte, başımız Sağolsun:(:(şahooğlu muşela