31
Mayıs
2024
Cuma
BEYTÜŞŞEBAP - ŞIRNAK

Köyler arası futbol turnuvası

Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen '19 Mayıs Kaymakamlık Kupası Köyler Arası Futbol Turnuvası' başladı.

Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından köyler arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası öncesi bir tören düzenlendi.

Törene, Beytüşşebap Kaymakamı Murat Uzunparmak ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende bir konuşma yapan Kaymakam Uzunparmak, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesini isteyerek, "Sosyal ve kültürel etkinlikler ile spor tüm insanlığın ortak faydasıdır. Burada 17 takım arasında karşılaşma oynanacak. Amaç, insanları bir araya getirmek suretiyle deşarj olmalarına, dostluk ve kardeşlik adına güzel anlar yaşanmasına vesile olmak. Bu müsabakalarla birlikte Beytüşşebap'ta yetişen oyuncuların kendilerini yetiştirmelerine de zemin hazırlamış olacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' veciz sözünden hareketle güzel ve centilmence geçecek bir turnuva olmasını temenni ediyor, katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 13:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?