19
Mayıs
2024
Pazar
BEYTÜŞŞEBAP - ŞIRNAK

Koyun otlatma kavgası: 1 ölü

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Yeşilöz köyü Feraşin yaylasının Kanimasi bölgesinde 2 aile arasında koyun otlatma sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Beytüşşebap ilçesine bağlı Yeşilöz köyü yakınındaki Feraşin yaylasının Kanimasi bölgesinde dün akşam üzeri 2 aile arasında koyun otlatma sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

Daha sonra uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada, Botan Çetin (16) adlı kişi ölürken, Şefik Çetin (45) adlı kişi de yaralandı. Ölen ve yaralananlar dün akşam Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane içi ve çevresinde polis ve askerler tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayda ölen Botan Çetin'in cesedi, otopsi için sabah saat 05.00'da Şırnak Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 11:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet duman IP: 88.247.77.xxx Tarih : 26.08.2009 17:27:14

 dünya değişir ama gevdan aşiretinde zihniyet asla değişmez ortalığın sakin olduğu bu zamanda pkk susarken bunlar artık birbirini öldürmeye baslar yüzyıl geçse hep aynı sey. neymiş efendim ot yüzünden bana söylermisiniz uğruna cinayetlerin işlendiği bu ot insandan çokmu daha değerli.