4
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü’nün 19.03.2007 tarih ve 3451 sayılı teklifleri ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 11.05.2007 tarihli Genel Kurul Toplantısında alınan alınan karar gereğince Yüksekokul bünyesinde ikinci öğretim olarak;

1. İktisadi ve İdari Programlar Bölümü -Muhasebe

2. Teknik Programlar Bölümü -Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama

3. Sağlık Programları Bölümü -Çocuk Gelişimi adı altında 3 program açılmasına karar verilmiştir.

2008 yılında Şırnak Üniversitesinin kurulması ile birlikte Dicle Üniversitesi bünyesinden ayrılıp Şırnak Üniversitesi bünyesine dahil olmuştur.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Dicle Mahallesi Hastane Caddesi No:1 (Eski Devlet Hastanesi)
Adres2 :Cizre / Şırnak
Posta Kodu :73200
Telefon :0-486-616 59 08
Faks :0-486-616 59 07
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.