29
Mayıs
2024
Çarşamba
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

2.Ordu Komutanı incelemelerde bulundu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün akşam saatlerinde teröristlerin seyir halindeki askeri araca düzenlediği saldırı sonrasında operasyonlar devam ederken, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Cizre'ye gelerek olay yerinde incelemelerde bulundu.


Cizre'de dün akşam meydana gelen hain saldırı sonrası şehit olan 3 asker için sabah saat 09.00'da Cizre Tank Taburu'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Şırnak Valisi Ali Yerli Kaya, Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, İlçe Emniyet Müdürü Atalay Bahar ve askeri erkan katıldı.


Cenaze töreninden sonra şehitlerin cenazeleri helikopterle Diyarbakır'a oradan da memleketlerine gönderildi. Cenaze törenine katılan 2. Ordu Komutanı Necdet Özel saldırının gerçekleştiği Nusaybin Caddesi'nde incelemelerde bulunurken yetkililerden bilgi aldı. Yaklaşık 30 dakika olay yerinde inceleme yapan Özel, daha sonra olay yerinden ayrıldı.


Orgeneral Özel'in ziyareti sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Jandarma da olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemleri alırken polis, saldırıyı gerçekleştiren teröristleri yakalamak için ilçedeki operasyonlarına devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 14:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?