19
Mayıs
2024
Pazar
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

3 muhtar değişti

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapılan yerel seçimlerin ardından 6 muhtar yerini korumayı başarırken 3 mahallenin muhtarı ise görevi yeni muhtarlara devretti.

Cizre'de Kale, Dicle, Yafes, Dağkapı, Şah ve Sur mahalle muhtarları yerlerini korumayı başarırken Nur, Konak ve Cudi mahalleleri muhtarları mühürlerini yeni muhtarlara teslim etti. Kale Mahallesi Muhtarı ile birlikte sandık başına tek aday olarak giden Yafes Mahallesi Muhtarı Necmettin Özer, ''Bizlere büyük bir güven duyup bizi tekrardan muhtar olarak seçen değerli insanlarımıza mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Eskiden olduğu gibi önümüzdeki süreçte de vatandaşlara hizmet için elimden gelen her türlü imkanı kullanacağım'' dedi.

Kale Mahallesi Muhtarı M.Zeki Macartay, Dicle Mahallesi Muhtarı Osman Yural, Yafes Mahallesi Muhtarı Necmettin Özer, Dağkapı Mahallesi Muhtarı Abdullah İde, Şah Mahallesi Muhtarı Baki Helvacı, Sur Mahallesi Muhtarı Abdullah Avşar görevlerine tekrar seçilirken, Nur Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Üstün mührünü Murat Oktar'a, Konak Mahallesi Muhtarı Abdulkerim Ergen mührünü Abdurrahim Özkan'a, emekli olan Cudi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özgül ise mührünü Şerif Yıldız'a devretti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?