25
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

777 asker adayı uğurlandı

CİZREDE COŞKULU ASKER UĞURLAMASI

Adı terör olayları ve toplumsal olaylarla sık sık gündeme gelen Şırnak'ın Cizre ilçesinde coşkulu bir asker uğurlama töreni yaşandı. Binlerce Cizreli çocuklarını askere zılgıtlar eşliğinde coşkulu bir şekilde uğurladı.

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki asker uğurlama töreninde silah altına alınacak olan 777 asker adayı coşkulu bir şekilde uğurlandı. Cizre ve Güçlükonak nüfusuna kayıtlı 1990/ 3 tertip asker adayı 777 genç sevgi seli içerisinde uğurlandı. Cizre Garnizon Komutanlığı önünde toplanan aileler çocuklarını zılgıt ve gözyaşları arasında asker ocağına uğurladılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren Cizre Garnizon Komutanlığı önünde toplanan Cizreli vatandaşlar silah altına alınacak olan çocuklarını uğurlamak için bir araya geldi.

Garnizon Komutanlığı içinde yer alan Cizre Askerlik Şubesi önünde bir araya gelen Cizreliler çocuklarını otobüslere binmeden son bir kez görmek için adeta izdiham yaratırken gözyaşları da sel olup aktı. Asker adayı 777 genç aileleri ile vedalaştıktan sonra otobüslere binip görev yapacakları askeri birliğe doğru yola çıkarken, aileleri ise gözyaşları arasında evlerinin yolunu tuttular.

CİZREDE COŞKULU ASKER UĞURLAMASI
CİZREDE COŞKULU ASKER UĞURLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 13:37:05
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 14:30:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?