30
Mayıs
2024
Perşembe
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

900 öğrenciye giyim yardımı

Cizre ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, eğitime destek kampanyası çerçevesinde kış öncesi ihtiyaç sahibi 900 öğrenciye giyim yardımı yaptı.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (CTSO) Başkanı Adnan Elçi'nin öncülüğünde TOBB desteği ile ihtiyaç sahibi 900 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Yardım ile ilgili açıklama yapan CTSO Başkanı Elçi, "Buradaki amacımız okuyan ve ancak durumu fakir olan öğrencilerimize destek olmak hem de sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetim kuruluna odam ilçem ve insanlarım adına eğitime yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Giyim yardımına katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Munis ise, ''Bugün burada bir kez daha insanların eğitime ne kadar destek verdiğini ve insanların eğitime ne kadar ihtiyaç duyduğunu gördük. Bugün bu yardımın Cizre'de okuyan ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere ulaşmasında emeği geçen başta Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Elçi olmak üzere TOBB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine Milli Eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 13:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?