18
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Argın ailesinin dramı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ikamet eden Argın ailesi, 2.5 yaşındaki doğuştan kalp kapakçığı delik olan çocukları Ege'nin sağlığına kavuşması için hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Geçimini şoförlük yaparak sağlayan Uğur Argın, çocuğunu 3 ayda bir tedavi için Ankara'ya götürmek zorunda kaldığını söyledi. Tedavi masraflarını karşılayamaz duruma geldiğini kaydeden baba Uğur Argın, çocuğunun iyileşmesi için kapı kapı dolaştığını ifade etti. Bugüne kadar tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten baba Argın, maddi olarak tükenme noktasına geldiklerini açıkladı. Çocuğunun tedavisi için acil 5 bin liraya ihtiyaç duyulduğunu kaydeden baba Argın, tedavi için sürekli Ankara'ya gidip gelmekten dolayı işini de bırakmaz zorunda kaldığını söyledi.

Baba Argın, "Oğlumun tedavisi için sürekli olarak Ankara Hacettepe Üniversitesi'ne gidiyoruz. Oğlum Ege'nin tedavisi için her üç ayda bir karşılanması gereken ithal ilaçlar pahalı olduğu için bu ilaçları artık alamaz duruma geldim. İlaçların karşılanması için hayırseverlerden yardım bekliyorum. Bağ-Kur borcum olduğu için bana yeşil kart da verilmiyor. Bugüne kadar elimizdeki bütün parayı harcadık. Oğlumun tedavisinin tamamlanmasına 1 yıl kaldı.

Ama artık bunu sürdürmeye gücümüz yok. Şu an ilaç almayı bırakın, Ankara'ya gitmek için bilet parası dahi bulamıyorum. Oğlumun tedavisini tamamlamak için hayırseverlerden yardım bekliyorum" dedi

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2012 Çarşamba 16:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?