27
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Başhekim personelle vedalaştı

Cizre Devlet Hastanesi'nde son 1,5 yıldır Başhekim olarak görev yapan Op.Dr. Osman Tolga Karadağ, Denizli Devlet Hastanesine atanmasının ardından hastane personeli ile vedalaşıp Cizre'den ayrıldı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en modern hastanelerinden olan Cizre Devlet Hastanesi'nde görev süresini tamamlayan Karadağ, üç yıldır kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını belirterek, "Gerek doktorluğum gerek başhekimlik yaptığım dönem içerisinde, görevde olduğum sürece hastanemizdeki bütün sorunlarla yakından ilgilenmeye çalıştım.

Hastanemizin eksikliklerini giderme konusunda da tüm hastane personeliyle ekip halinde çalıştık. Halkımızın hak ettiği hizmeti almak için ekip halinde çalıştığımızı söyleyebilirim. Tüm personelin üzerimde hakkı varsa helal etmelerini istiyorum. Benden yana hakkım herkese helaldir" dedi. Karadağ, daha sonra mesai arkadaşları, hastane personeli ve hastanede bulunan hastaları ziyaret edip vedalaştı.

Cizre Devlet Hastanesi'nde üç yıl görev yapan Başhekim Karadağ'a, görev süresi boyunca yaptığı üstün hizmetinden dolayı Hastane Müdür Yardımcısı Mehmet Yalgatekin tarafından Cizre'yi temsil eden ejder figürünün bulunduğu bir tablo hediye edildi. Başhekim Karadağ daha sonra mesai arkadaşları ile hastane önünde hatıra fotoğrafı çektirip ilçeden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 14:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?