23
Mayıs
2024
Perşembe
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Belediyede yeni filo sevinci

Cizre Belediyesi Tarafından Satın Alınan Yeni Araç Filosuna Silindirde Katıldı. Cizre Belediyesinin yıllardır araç sıkıntısı çektiği ve bu tür sıkıntıların daha önceki dönemlerde getirilmeyen ve sadece kiralanan araçlar yüzünden olduğu belirtildi.

Bu kiralamaların maddi kayba neden olduğunu belirten yetkililer artık böyle bir sıkıntının yaşanmayacağını belirttiler.

Cizre belediyesince satın alınan tesisler ve araçlar sayesinde alt yapı çalışmalarına hız verildi. İiş makinelerinin hemen hemen her mahalle de caddelerde ve sokaklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genel olarak hizmet açısından atakta olan Cizre Belediyesi araç konusunda da en çok araca sahip olma unvanını elde etmeyi başardı.

Cizre belediye başkanı Aydın BUDAK, yapmış olduğu açıklamada; “ilçemizde gerçekten altyapısı olmayan araçların geneli atık durumda olan, mahallelerin bataklık durumda olan, çevre düzeni olmayan, temizlik ve ilaçlama hizmeti eksik olan, bir yönetimi devir aldığım ilk günlerde İlçemizin tüm mahalle ve sokaklarını bizzat gezerek yerinde tespit ettim. Gerçekten ilçemize yakışmayacak içler acısı bir tabloyla karşılaştım. Buradan yola çıkarak ilçemiz için neler yapılması gerektiğini ilçemize layık hizmetlerin yapıla bilmesi için ekibimle kolları sıvadık. İlk etapta hizmetlerin daha verimli ve daha sağlıklı olabilmesi için beton boru ve parke üretim tesisi satın aldık amacımız ve hedefimiz halkımızı, layık olan sorunsuz temiz bir ilçeye kavuşturmaktır. Bizler bu düşünce ile yola çıkarak yeni almış olduğumuz araçlarla ilçemizde en büyük ve en önemli sorunlardan biri olan alt yapı sorununa hız vermek bir an önce bu tür sorunları ortadan kaldırmak ve daha sonra ilçemizi adına ve tarihine yakışır güzel bir kent görünümüne kavuşturmaktır.”dedi.

Mehmet Selim Yalçın - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2005 Cumartesi 12:13:04
Güncelleme :23 Temmuz 2005 Cumartesi 14:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?