19
Mayıs
2024
Pazar
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Cizre’nin yeni kaymakamı görevine başladı

Cizre Kaymakamı Abdullah Erim, görevine başladı. İlçenin her yönden kalkındırılması için gayret göstereceklerini belirten Erim, sivil toplum örgütleriyle işbirliği kurarak, Cizre’yi Avrupa Birliği standartlarına taşıyacaklarını söyledi.

Yetmiş bin nüfusa sahip Cizre’de, başta eğitim, sağlık, su ve yol gibi aciliyet arzeden sorunların bulunduğunu anlatan Kaymakam Erim, “Sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya gelerek, bu sorunlara çözüm yolları bulacağız. Vatandaşın bire bir dertlerini dinleyeceğiz" dedi.

Dertlerini anlatmak konusunda çekingen olan birçok vatandaş olduğunu savunan Erim, "Onlar makamımıza gelmeye çekiniyor. Bu yüzden biz onların ayağına giderek, dertlerini soracağız” diye konuştu.

Erim, ”Türkiye’nin en fakir ilçesinde bile burada yaşanan okul sorunları yaşanmıyor. Bunu çözmek için Cizreli işadamlarımızla biraraya gelmeyi hadefliyoruz” şeklinde konuştu.

Tarık Oran
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 21:23:48
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 15:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RIDVAN ACAR (ACAR UN FAB.) IP: 81.213.232.xxx Tarih : 28.03.2005 18:10:17
SELEM SAYIN KAYMAKAN BEY CİZREYE ARAMIZA HOŞGELDİNİZ CİZRENİN TEMEL SURONU ÖNCELİKLE YAZIN TOZDAN KIŞIN ÇAMURDAN HALK SOKAKLARDAN ANA YOLDAN YÜRÜYEMEZ OLDU. GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM SAYGILAR