20
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Cizresporlu futbolcular zehirlendi

Cizresporlu 32 futbolcu ve 3 kulüp personeli akşam yemeğinde yedikleri tavuktan zehirlenerek Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Cizrespor'da akşam yemeğinde tavuk yiyen 32 futbolcu ve 3 kulüp personeli zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Akşam tavuk ve künefe yiyen futbolcular bir süre sonra fenalaştı. Cizresporlu futbolculara ilk müdahale kulüp doktoru Serdar Küni tarafından yapıldı. Kulüp doktorunun yaptığı ilk müdahale sonrası futbolcuların zehirlendiği anlaşılınca hemen ambulans çağrıldı.

Ambulans ve kulüpte bulunan diğer araçlarla zehirlenen futbolcular Cizre Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldılar.

Olaydan hemen sonra Cizrespor Kulübü Başkanı Adil Gökalp ile yönetim kurulu üyeleri hastaneye akın edip, futbolcuların son durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar. Zehirlenme olayı ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Adil Gökalp, "Futbolcuların akşam yemeğinde dondurulup tekrar pişirilen tavuk ve künefeden dolayı zehirlendikleri belirtildi. Ancak daha kesin bir şey yok şu anda takımın hepsi hastaneye kaldırılmış ve üç futbolcumuzun durumu ciddi olduğu belirtiliyor" dedi.

Yedikleri tavuktan zehirlenen futbolcularda mide bulantısı, kusma, ishal ve karın ağrısı teşhisi konulurken durumu ciddi olan sekiz futbolcunun ise 24 saat gözetim altında tutulacağı belirtildi. Yedikleri tavuktan zehirlenen 32'si futbolcu 3'ü kulüp personeline yedi gün rapor verildi.

 

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 14:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merdooooooooo IP: 88.231.137.xxx Tarih : 22.04.2008 23:53:12

bence o tavuk yiyen yerde şikayet etmesini isterdim..