27
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

CÜDER'den Demirhan'a teşekkür

CÜDER'DEN CİZRE KAYMAKAMI DEMİRHAN'A TEŞEKKÜR

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Cizre Üniversiteliler Derneği (CÜDER) yöneticileri üniversite öğrencilerine yapmış oldukları eğitim ve kırtasiye yardımı ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Kaymakam Cihan Demirhan'a teşekkür açıklamasında bulundu.

CÜDER Başkanı Mahmut Duru, "Cizre Kaymakamlığı'na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) üniversite öğrencilerine 1. dönemde yaptıkları öğrenci yardımına canı gönülden tüm üniversite öğrencileri adına teşekkür ederiz. Üniversite öğrencilerine sahip çıkmak gerekir. Bu konuda sadece resmi kurumlar değil, şahıs ve şirketler de duyarlı olmalıdır. Tanıdık olsun veya olmasın herkes bir öğrenci okutturmalı. Miktar hiç önemli değil önemli olan üniversite gençliğine sahip çıkmaktır. Kimin gücü neye yetiyorsa. Sigara içen bir insanımızın ayda sigaraya verdiği paranın yarısı bile bir üniversite öğrencisi için çok şey ifade eder. Bu anlamda bu eğitim yardımının öğrencilere ulaşmasında emeği geçen başta Kaymakam Cihan Demirhan ve vakıf çalışanlarına da teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 11:38:04
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 13:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris kayurga IP: 95.65.152.xxx Tarih : 24.10.2010 17:22:26

zonguldak karaelmas  devrek meslek yüksekokulu muhasebe ve vergi uygulamaları yeni ek yerleştirme ile kayıt yaptım. burada devlet yurdu bulunmuyor. mecburen kirada kalıyorum kiralarda çok yüksek geliyor....   kyk'dan burs başvurusu yaptım daha sonuçlar belli olmadı. gene de yardımınıza (burs) ihtiyacım var.  bizleri buralarda sahipsiz bırakmayınız .... ilgileriniz için şimdiden teşekkürler....