27
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Duvardaki fotoğrafa büyük ilgi

Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, garnizon komutanı ve diğer yetkililer, Şırnak'ta şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret edip sorunlarını dinlediler. Yetkililerin şehit ailelerine yaptığı ziyaret esnasında Şehit Mesut Sanir'in babasının evinin duvarındaki resim herkesin ilgisini çekti.

2007 yılında Iğdır'da şehit olan Mesut Sanir'in ailesine yapılan ziyarette, evin duvarında yer alan fotoğrafların arasında şehit babası Mehmet Sanir'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte yer aldığı fotoğraf ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

11 çocuklu şehit babası Mehmet Sanir, ramazan ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'nde verdiği iftar yemeğinde kendilerini ağırladığını, tüm şehit aileleri ile çok yakından ilgilendiğini, devletin şehit ailelerine göstermiş olduğu özenin bir göstergesi olan bu davetten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaymakam Cihan Demirhan da şehit ailelerinin kendileri için çok önemli kişiler olduklarını, bu aileleri her zaman ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Onlar bizim baş tacımız. Gerek bayramlarda gerekse diğer günlerde onları ziyaret edip kendilerini yalnız bırakmayacağımızı ifade ediyoruz" dedi.

Kaymakam Demirhan, bütün şehit aileleri ve şehit yakınlarının milletimize emanet olduğunu, kendilerine devlet olarak her zaman destek olacaklarını belirterek, kirada yaşayan şehit ailelelerine Ziraat Bankası aracılığı ile Toplu Konut Fonu'ndan faizsiz konut kredisi verileceği, şehit yakınlarına da iş temini konusunda yardımcı olunacağı sözü verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 12:44:57
Güncelleme :30 Eylül 2009 Çarşamba 12:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?