18
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Güzeller rampasında kaza

CİZRE'DE TRAFİK KAZASI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir kamyonet rampadan aşağı inerken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Aşağı sürüklenen aracın arkasından gelen TIR'da kazaya karışmamak için direksiyonuyla oynayınca çukura girince kaza kaçınılmaz oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Cizre-Silopi Karayolunun 7'inci kilometresinde bulunan Güzeller rampasında meydana geldi. Ekrem Güler idaresindeki 49 AD 141 plakalı kamyonet, Cizre'ye 7 kilometre kala Güzeller rampasından yokuş aşağı inerken araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda takla attıktan sonra yan yatarak yolda sürüklenmeye başladı. Rampa aşağı sürüklenen aracın arkasından gelen ve ismi belirlenemeyen 42 ASL 12 plakalı TIR aracının sürücüsü ise kazaya karışmamak için direksiyonuyla oynayınca TIR aracı da duble yol ortasındaki çukura girdi.

Kaza yapan araçlardan 49 AD 141 plakalı kamyonet, bir müddet yolda sürüklendikten sonra yol kenarında bulunan dağın yamacına çarparak durdu. Direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı takla atan kamyonet sürücüsü Ekrem Güler yaralandı. Yaralı araç sürücüsü, geçen vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarılıp Cizre Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırken TIR sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza nedeniyle Cizre istikametine doğru seyir eden araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Cizre Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri de olay yerine gelerek kaza ile ilgili rapor tuttu. Kaza yapan araçların yoldan çıkarılması ile birlikte Karayollarına ait iş makinesi yolun bozulan bölümünde çalışma yaptı. Kaza yapan araçlardan mazot ve benzinin yola dökülmesinden dolayı başka bir kazanın meydana gelmemesi için trafik polisleri ve vatandaşlar seferber olup yola toprak sererken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİZRE'DE TRAFİK KAZASI
CİZRE'DE TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 11:46:01
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 15:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?