15
Mayıs
2024
Çarşamba
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

İntihar etmek isteyen genci polis kurtardı

Cizre ilçesinde köprüden atlayıp intihar etmek isteyen genci, bir polis memuru kolundan yakalayarak kurtardı.


Edinilen bilgiye göre, Cizre ilçesinde servis şoförlüğü yapan Ahmet Oktay (26) bilinmeyen bir sebepten dolayı Cizre köprüsünde intihar etmek istedi. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis, köprü korkuluklarına tutunan ve ağlayan Ahmet Oktay'ı ararından döndürmek için dakikalarca dil döktü. Ancak genç adam ısrarla intihar edeceğini söyledi. Polisin, genç adamın babasını olay yerine çağırması da Ahmet Oktay'ı kararından vazgeçirmeye yetmedi. Olay yerinden geçerken kalabalığı gören Cizre Kaymakamı Gökhan Azcan ve diğer yetkililer, şahsı teselli ederek biraz sakinleştirmeye çalıştı. Kaymakam ve diğer yetkililerin ısrarına rağmen bir saat boyunca köprüden inmeyen şahsın dalgınlığından yararlanan bir polis memuru, genç adamı kolundan yakalayarak intihar etmesini önledi.


İntiharın eşiğinden kurtarılan Ahmet Oktay ifadesi alınmak üzere Şehit Murat Akançay Karakolu'na götürülürken, yaklaşık bir saat trafiğe kapanan Cizre köprüsü tekrar ulaşıma açıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 17:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet oktay IP: 85.97.192.xxx Tarih : 23.07.2007 19:06:22
ya arkadaşlar kendinizi avutmayın kalkıp işsizlikten bu durumlara düşülür mü insan ekmeğini taştan çıkarır böyle güzel bi laf vardır boşu boşuna söylenmemiş bir laf