18
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Kadoğlu'ndan Cizre'yi üzen açıklama

Cizrespor Başkanı Adnan KADOOĞLU, yeni kongrede Başkan adayı olmayacağını açıkladı. Cizrespor’u yoktan var ettiklerini ve Cizrelilere büyük bir hizmet sunduklarını ifade eden KADOOĞLU, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bildiğiniz üzere zorlu ve çekişmeli bir sezon olarak 2004-2005 yılı futbol sezonunu da alnımız açık bir şekilde büyük çabalar sarf ederek geride bıraktık.

Bu süre içerisinde, Cizrespor olarak iki dönemdir bizimle aynı kategoride mücadele veren diğer takımlardan daha fazla gayreti gösterip hak ettiği ikinci lig’de bu sezon da yerini koruyarak yüzünün akıyla kalmasını başardık.

Başkanlığım süresince, yönetimimle beraber Cizrespor’u daha ileriye götürmek tek amacımız oldu. Sonuçta önemli olan biz değil, Cizrespor’un yaşatılmasıydı.

Bizimle beraber dert ve sevinç heyecanını paylaşan yürek yüreğe, el ele veren ve maddi manevi destek sağlayan, başta Şırnak Milletvekili A. Veli SEYDA, Şırnak Valisi Osman GÜNEŞ, Cizre Kaymakamı Abdullah ERİN ve tüm Cizreli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum dedi. KADOOĞLU, açıklamasının devamında; görevimi hakkıyla yerine getirdiğime inanarak başkanlıktan ayrılacağımı kamuoyuna ve tüm çevreme üzülerek arz ediyorum.

Bu bir geri adım veya çekilme anlamına gelmez. Şu anda gerekli olan bir ara süreçtir. Adnan Kadooğlu her açıdan toplumuna ve gençliğe hizmette var olduğunu göstermek, herhangi bir çıkar ve isim peşinde olmadığının bilinmesinin ispatıdır. Şu bilinmelidir ki; Cizresporun Başkanlığını aldığımda takımımız köşesine terk edilmiş ve pas tutmaya mahkum edilmişti.

Biz bunun farkına vararak takımımızı 2003-2004 futbol sezonunda hazırlıklara girmesini ve bu dönemde kendi kategorisinde yerini muhafaza etmesini sağladık ve bundan da gurur duyduk. Başaran yalnız biz değil, tüm spor severin ve Cizreliyim diyenin desteği ile oldu.

Bende vicdanım rahat bir şekilde görevimi yerine getirdiğime inanarak ayrılıyorum. Yine de Cizrespor’a ve memlekete hizmet olacak bu tür aktivitelerde yer alıp destek vermeye hazır olduğumun altınıda çizmek istiyorum. Benden sonraki başkan ve yönetimine şimdiden gelecek sezonda başarılar dilerim" dedi.

Mehmet Selim Yalçın Kenthaber Şırnak
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 00:23:37
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 18:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?