27
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Kamyon otomobili ezdi: 3 ölü

CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Düzova köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin sürücüsü ve yolda yardım amacıyla araca aldığı 2 kadın hayatını kaybetti.

Cizre'den İdil istikametine seyir halinde olan kamyon ile İdil'den Cizre'ye doğru gelmekte olan otomobilin çarpışması sonucu otomobilde bulunan ikisi kadın üç kişi araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdi. Kaza Cizre'nin Düzova köyü mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Cizre istikametinden İdil ilçesine doğru gitmekte olan Abdurrahim A. idaresindeki 73 DY 833 plakalı kamyon ile karşı yönden Cizre'ye doğru gelmekte olan Ramazan Bulut idaresindeki 73 KA 951 plakalı özel otomobil çarpıştı.

Can pazarının yaşandığı trafik kazasında sürücü Ramazan Bulut ile Bulut'un araca sonradan yardım amacıyla bindirdiği belirtilen Feyruze Yıldız ve Şirine Teymur araçta sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazanın yaşandığı idil yolu kaza nedeni ile savaş alanını andırırken araç içinde sıkışan 3 kişinin çıkarılması için Cizre'den itfaiye ekibi istendi. Kamyonun çarpması sonucu otomobilin hurda yığınına geldiği kazada araç içinde bulunan üç kişi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yetkililerin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra araçtan cesetleri çıkarılan üç kişi otopsileri yapılmak üzere ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldılar.

Meydana gelen trafik kazası nedeni ile Cizre-İdil karayolu yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kaldı. Araçların yoldan çekilmesinden sonra İdil yolu tekrar ulaşıma açıldı. Kazaya karışan kamyon sürücüsü Abdurrahim A. ise kaza sonrası jandarmaya teslim olurken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
CİZRE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 16:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?